27 sex ervaringen die iedere man zou moeten hebben

Voordat je jezelf vastlegt met de vrouw waarvan je dent dat het "de ware" is, hoor je als man een paar zaken op de seksu...

Voordat je jezelf vastlegt met de vrouw waarvan je dent dat het "de ware" is, hoor je als man een paar zaken op de seksuele verlanglijst af gewerkt te hebben. Zie het maar als een experiment, zodat je weet wat je lekker vindt voor je aan de rest van je leven begint. Veel "ervaringen" op de lijst zijn cliché fantasieën, maar dat betekent niet dat ze niet geweldig zijn. Zie het maar als een bucket-list voor je grote vriend.

Verschillende smaakjes

Verkennende seks

Ga een keer tegen je instinct in en verwen vrouwen met verschillende lichaamstypen, huidskleuren, haarkleuren, het maakt niet uit. Je zult versteld staan wat je allemaal interessant vindt.

Lees ook: 9 bizarre gedachten over sex onder religieuzen

Een oudere vrouw

In het bijzonder, een generatie ouder. Het is een bron van ervaring en het voorziet die tienerfantasie over sex met de knappe moeder van je beste vriendje. Nu heb je de kans!

Buitenlandse sex

Vraag eens een vrouw mee uit die niet dezelfde taal spreekt. En dan bedoelen we ook echt uitvragen, een dinertje, een wandeling, een gelegenheid waarop je moet communiceren. Als je dat voor elkaar krijgt ben je een knappe en charmante vent, of je kan goed luisteren, of allebei. Het leert je hoe je moet luisteren met je handen in plaats van met je oren. Met genoeg ervaring weet je uiteindelijk precies hoe je vrouwelijke lichaamstaal moet lezen. Handig!

Fysiek sterk

Probeer eens een vrouw die fysiek sterker is dan jij. Zo'n fitgirl of een kickbokser. Het is spannend om te weten dat je niet de touwtjes in handen hebt. Zo leer je hoe het is om in een vrouw haar schoenen te staan. Maakt je weer een betere bedpartner.

Leuk voor een keer

Wraak sex

Ben een keer de rebound. Er is niemand zo gedreven in bed als een vrouw die net bedrogen of aan de stoeprand gezet is, terwijl ze de stand gelijk probeert te krijgen.

Facebook Boomerang sex

Dankzij de technologie kunnen we al onze middelbare schoolliefdes weer terug vinden. Ook als ze toen een beetje te hoog gegrepen of bezet was, zoek haar op!

One-Night stand

Dit moet je gewoon een keer gedaan hebben. De lusten zonder de lasten (al moet je het wel veilig doen).

Anonieme 30-minute-stand

Dit verschilt van de one-night stand. Je ontmoet een persoon in het vliegtuig, in de trein, de Starbucks, het maakt eigenijk niet uit. Zodra je kan heb je een potje wilde seks om vervolgens allebei je eigen weg te gaan. Dit gaat je echt alleen maar gebeuren nu je nog single bent.

Exhibitionisme

Openbare ruimte

Het strand, het park, een festival, op de camping, ga nog maar even door. Sex met een grote kans om betrapt te worden is altijd stomend heet. Bonuspunten zijn te verdienen als je in het buitenland bent en je de kans loopt in een buitenlandse gevangenis te eindigen als je betrapt wordt.

Video sex

Om even te beginnen, hou je gezonde verstand erbij. We leven in een digitaal tijdperk waarin alles wat je doet viral kan gaan. We raden dan ook eigenlijk een goede ouwe videoband aan. Maar als je een vrouw dan zover krijgt, film dan een keer de daad voor je persoonlijke collectie. Wederzijds vertrouwen is wel van groot belang, bij twijfel, niet doen.

Bioscoop sex

Er is natuurlijk niks spannender dan in een donkere bioscoop stiekeme dingen doen. Hoe serieuzer de film, hoe ongepaster dat het is, maar hoe beter het orgasme.

Gordijnen open

Zoek voor tenminste één keer een vrouw die er van houdt om met de lichten aan en de gordijnen open sex te hebben en een geweldige show neerzet voor je buren.

Voor de ervaring

In een bewegend voertuig

Vliegtuigen, bussen, treinen, boten, er is iets onbeschrijfelijk sexy aan letterlijk bewegen terwijl je seks hebt.

Lees ook: 7 dingen die vrouwen stiekem doen voor de sex

Sexparty

Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar als je op z'n minst nieuwsgierig bent naar feestjes zoals in Eyes Wide Shut, zoek dan een omgeving waarin je zoiets kunt ervaren. Want als je er nieuwsgierig naar bent, zal het blijven jeuken totdat je het een keer gedaan hebt.

Bruiloftssex

Bruiloften brengen nou eenmaal die casual-sex gevoelens bij mensen naar boven. Het is gezellig, drankje erbij... En wie weet brengt een huwelijk ook wel de liefde bij je naar boven.

Auto sex

Motorkap sex

Als je dit nog nooit gedaan hebt, zoek een auto. Heel snel. Dit is een van die dingen die je wel kunt doen als je een vaste partner hebt. Het is net zo spannend als je je voorstelt. Zorg alleen dat je de motor een paar minuutjes af laat koelen.

Tijdens het rijden

Dit is een gevaarlijke, maar soms is dat ook wel spannend. Maar pas op, zowel zij als jij willen niet te pletter rijden.

Op de achterbank

Eigenlijk altijd en overal populair, sex op de achterbank. Extra geweldig tijdens de roadtrip die je deze zomer wilde maken. Er is niks zo spannend dan even stoppen en de spanning op de achterbank een beetje opvoeren. Meestal spontaan, soms een beetje awkward en eigenlijk altijd onhandig. Tenzij je sex hebt met een slangenmens.

Onder werktijd

Maak je veel kilometers voor de zaak? Niks zo mooi als in de tijd van de baas even van bil. Ook een leuke als je wel vast zit aan een partner.

Geheime sex

We hebben het hier dus niet over vreemdgaan. Dat raden we niet aan.

Op de werkvloer

Het is natuurlijk niet de bedoeling, maar daarom juist zo leuk. Maar pas op, je speelt met vuur, zeker als je het met een collegaatje doet. Als het de verkeerde kant op gaat moet je nog wel samen werken.

Zusje van ...

Zeker als het om een jeugdvriend gaat is dit wel dé manier om een seksuele tijdbom die al jaren op spanning staat te ontmantelen. Maar pas op, het kan je je vriendschap kosten als hij erachter komt.

Tijdens een feestje

Deze is lastig omdat je met twee verschillende sociale situaties zit die je geen van beiden wilt verzieken. Allereerst het feestje, je wilt ten alle tijden voorkomen dat iemand jullie samen weg ziet gaan. Maar als je dan eenmaal ontsnapt bent moet ook de seksuele dynamiek nog lekker zitten. Hoe kleiner het feestje hoe lastiger dat gaat.

Fysieke trofeeën

Marathon sex

Je bent op zoek naar drie persoonlijke records:1. Het aantal orgasmes dat zij heeft2. Het aantal orgasmes dat jij hebt3. De tijd die jullie het samen volhouden(en ook in die volgorde!)

Een trio

Hij kon natuurlijk niet ontbreken op deze lijst. In het beste scenario ben je aan het daten met een een biseksuele nymfomane die een beetje vrouwelijk gezelschap in de slaapkamer wel ziet zitten en er alvast eentje voor je oppikt in een bar. Gaat het niet zo makkelijk kun je ook altijd Thrinder, de datingapp voor trio's nog proberen. (Ja, dat bestaat echt!)

S&M

Na het grote succes van de huisvrouwen-roman Fifty Shades of Grey kun jij niet achter blijven. Tenzij je honderd procent zeker bent dat het niks voor jou is, raden we je aan het toch eens te proberen. Al is het maar om te voorkomen dat je over vijf jaar met een vrouw en twee kinderen op de bank fantaseert over het vastbinden van je vrouwelijke collega omdat je getrouwd bent met een van de zeldzame vrouwen die Fifty Shades niet gelezen heeft.

Anaal

Het hoort ook thuis in de lijst, je moet het proberen om te weten of je het wat vindt.

Squiter sex

Voor zover we horen van mannen die het voor het eerst mee maken, bereid je voor om eens goed te schrikken

 

Bron:

Saturday night #bilfie ?Een foto die is geplaatst door Life of Yvonne (@lifeofyvonne) op
">Playboy.com