Geinig: een filmpje uit een Sexdollsfabriek

Elke dag lijken ze een stukje realistischer te worden: Sex Dolls. Je weet wel, van die siliconenpoppen die de ouderwetse...

Elke dag lijken ze een stukje realistischer te worden: Sex Dolls. Je weet wel, van die siliconenpoppen die de ouderwetse opblaaspop doen verbleken. Maar hoe worden die dingen nu eigenlijk gemaakt?

Een cameraploeg van Super Deluxe mocht een kijkje nemen in de fabriek van Realdoll, en dat levert geinig materiaal op. Zo leren we dat er ontzettend veel handwerk in zo'n Love Doll (zoals Realdoll de poppen zelf noemt) gaat zitten. Van frame tot details, alles wordt met de hand gemaakt. De gemiddelde pop wordt eerst van siliconen gegoten, waarna ze later details als tepels en nagels opgeplakt krijgt. In het filmpje zijn vrouwelijke lichaamsdelen in alle vormen en maten te zien. Dit maakt het mogelijk om je eigen pop - van voeten tot borsten - samen te stellen. Misschien snap je nu iets beter waarom zo'n pop een dikke 5000 euro kost.  Kleine waarschuwing: dit filmpje is eerder educatief dan geil! Oh, en sommige mensen leven samen met zo'n pop. Misschien iets voor jou?

Lees ook: Je gaat het niet geloven, maar alle vrouwen in deze fotoshoot zijn sex dolls

Let op, wie denkt geil te worden van dit filmpje komt bedrogen uit, maar interessant is het wel.

https://www.youtube.com/watch?v=n_M56kJ-wv4

De makers van het filmpje produceerden ook nog een extended cut, dat 12 minuten lang nog iets dieper in gaat op het proces. Mocht je nog niet genoeg gezien hebben.