Het nieuwe NSFW bordspel dat we wél willen spelen

Risk, Monopolie, Mens-erger-je-niet. Er zijn een aantal klassiekers waar je niet omheen kunt. Maar of je nou altijd zin...

Risk, Monopolie, Mens-erger-je-niet. Er zijn een aantal klassiekers waar je niet omheen kunt. Maar of je nou altijd zin hebt om bij je schoonouders een hele middag in de gevangenis te zitten tijdens een potje ganzenbord? Dacht het niet. Dit spel gaat bordspellen weer leuk maken. Disclaimer: Niet geschikt om met je schoonouders te spelen.

OrgasMe is een spel over, jawel sex! Maar denk nu niet meteen dat je het met alles en iedereen aan tafel hoeft te doen. Het is gewoon een kaartspel. In het spel is het de bedoeling dat je andere spelers tot een hoogtepunt drijft door middel van het spelen van kaarten, zodra je een "orgasme" hebt, verlies je het spel. Het spel is geschikt voor twee tot zes spelers en bestaat uit 110 rijkelijk geïllustreerde kaarten. En als we zeggen rijkelijk, bedoelen we ook rijkelijk.

Lees ook: 6 Dingen waar je eigenlijk niets aan hebt

Voor nu bestaat het spel uit 110 kaarten, maar vanaf volgend jaar zullen er ook uitbreidingen te koop zijn, mocht je alle plaatjes dan wel gezien hebben. We hebben in elk geval alvast een klein voorproefje voor je. Pas op, ze zijn wellicht een beetje NSFW!

https://www.youtube.com/watch?v=TBJjkmN_2Po

OrgasMe is na een succesvolle campagne op Kickstarter inmiddels in productie genomen zodat ze in december van dit jaar onder de kerstboom kunnen liggen. Het spel kost je zo'n 20 euro en is hier te bestellen.