Geef jouw seksleven een boost met deze cocktails

Dat er gerechten zijn die als afrodisiacum kunnen dienen, wist je natuurlijk al. Maar wist je ook al dat het juiste dran...

Dat er gerechten zijn die als afrodisiacum kunnen dienen, wist je natuurlijk al. Maar wist je ook al dat het juiste drankje hetzelfde effect kan hebben?

Wil jij jouw date of gewoon je vriendin net even dat beetje extra geven? Overweeg dan deze drie cocktails die je kunt gebruiken om in de juiste mood te komen.

Lees ook: 4 goddelijke cocktails op basis van, jawel, jenever 

1. Absolut Aphrodisiac

Chocolade doet het altijd goed. Net als aardbeien. Combineer ze met wodka. Stop alle ingrediënten in een shaker met ijs, shake tot er condens op de shaker verschijnt en strain het geheel in een cocktailglas. Garneer de cocktail met een stukje chocolade en een aardbei.

45 ml Absolut Vodka

30 ml aardbeienlikeur

15 ml witte chocolade likeur

1 stuk chocolade

1 hele aardbei

2. Oyster cocktail/Shot

Stop ook hier alle ingrediënten met ijs in een shaker, shake het geheel, giet het in een gekoeld cocktailglas en stop er een verse oester in. Niets zo lustopwekkend als als een oester!

Maak er eventueel een Bloody Mary variant van met tomatensap, worcestersaus, peper, zout en selderij. Deze ingrediënten stop je samen met alle onderstaande ingrediënten in een longdrinkglas met ijs en hoeft niet geshaket te worden.

Ten slotte kan je er nog een oestershotje van maken door wodka, tomatensap, worcestersaus, tabasco en een oester in een shotglas te schenken. In dit shotje valt de oester extra op omdat je het geheel in één keer achterover giet.

45 ml vodka

Een halve limoen

Enkele scheutjes tabasco.

1 oester

3. Bees Knees

Honing werkt eveneens prima als hulpmiddel in jouw verleidingsstrijd. De techniek is hetzelfde als bij de twee cocktails hierboven; shaken met ijs en strainen in een cocktailglas. Cheers!

60 ml Gin

Een Halve citroen

15 ml Honing of honingsiroop