Topless vrouwen in Rusland succesvol ingezet als verkeersborden

Waarom hebben wij dit nog niet? In Rusland worden topless vrouwen langs de weg gezet om het verkeer langzamer te laten r...

Waarom hebben wij dit nog niet? In Rusland worden topless vrouwen langs de weg gezet om het verkeer langzamer te laten rijden.

In Severny, Rusland is getest of topless vrouwen met verkeersborden de aandacht een beetje trekken en bestuurders er toe aanzetten om gas terug te nemen. Het bleek te werken, bij enkele gevaarlijke plekken waar meerdere ongelukken hebben plaatsgevonden ging het verkeer inderdaad langzamer rijden. Logisch ook, naar een mooie halfnaakte dame langs de weg moet je even staren natuurlijk.

https://www.youtube.com/watch?v=AEkTg4QPXi8

Of het de bestuurders niet té veel afleidt, is nog maar de vraag. Wij hadden in Nederland jaren geleden al een ongeluk omdat iemand te lang naar een billboard van Sloggi zat te kijken. Tenminste, dat scheen de reden te zijn.

Lees ook: Opmerkelijk: topless vrouw klimt uit taxi

Wij willen dit. Zet maar een lading topless vrouwen langs de weg, dan beloven we heel rustig te rijden. Heerlijk dit soort experimenten, al vragen we ons af of ze dit ook doorzetten tijdens de Russische winter. Ze zijn overigens niet de eerste, hetzelfde werd een aantal jaar geleden in Denemarken gedaan zoals in onderstaande video te zien is. Nederland is aan de beurt.

https://www.youtube.com/watch?v=U3GAcSr8Hw4

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="170875,170879,170881,170883"]