Heleen van Royen geeft zich bloot en deelt topless vakantiekiekje

Heleen van Royen bewijst dat ze er nog net zo goed uitziet als 17 jaar geleden toen ze de cover van Playboy sierde

Heleen van Royen

Sinds Heleen van Royen lekker gezond bezig is, laat ze haar volgers net zo lekker meegenieten van haar nieuwe levensstijl. In de vorm van verschillende mooie beelden en foto's van haar lichaam. En dat ziet er allesbehalve verkeerd uit. Vooral nu de schrijfster óók nog een foto zonder topje plaatst vanuit het zonnige Gran Canaria. Niet verkeerd hoor, Heleen.

Open boek

Van Royen laat weinig aan de verbeelding over de laatste tijd. Ook wat betreft haar seksleven is mevrouw een open boek. Zo deelde ze onlangs nog met heel Nederland dat ze soms heerlijk van bil gaat met wat drugs achter de kiezen. Avontuurlijk is Heleen dus zeer zeker. En net als verschillende bekende Nederlandse vrouwen is Van Royen flink bezig met haar uiterlijk. Zo heeft zij, net als Isa Hoes, Halina Reijn en Leonie ter Braak meegedaan aan een programma waarin fit en gezond leven centraal staan. En de resultaten mogen er zijn: Heleen ziet er nog precies zo uit als toen ze in 2006 voor Playboy poseerde (een van deze foto's is overigens te bewonderen in ons jubileumnummer). We zouden zelfs willen stellen nog beter dan toen. En dat doen maar weinig mensen haar na.

Als we haar Instagram-account moeten geloven, is de schrijfster nog maar net aangekomen op het Spaanse eiland. Grote kans dat ze dus nog wat meer van dit soort plaatjes online gaat slingeren de aankomende dagen. Naar eigen zeggen moet de schrijfster 'even bijkomen'. Geniet ervan, Heleen. Dan genieten wij van de foto's.

Women
  • Instagram, Panorama
  • NL Beeld / Patrick van Emst