In stijl picknicken met Rolls-Royce

De Rolls-Royce Phantom Zenith collection wordt aangevuld met de exclusieve Picnic Hamper. Tijd om in stijl te gaan pickn...

De Rolls-Royce Phantom Zenith collection wordt aangevuld met de exclusieve Picnic Hamper. Tijd om in stijl te gaan picknicken met een Royce en een flesje bubbels.

De productie van de Rolls-Royce Phantom Drophead en de Phantom Coupé stopt eind dit jaar om plaats te maken voor de achtste generatie Rolls-Royce Phantom. Om dit te vieren presenteerde Rolls-Royce eerder al de Zenith Collection, waarvan slechts vijftig exemplaren gemaakt worden.

Lees ook: Opeens heb je het: je wordt bezorger (althans, met deze drone-Mercedes)

De exemplaren zijn tot in de puntjes aan te passen, een auto op maat dus. Een van de aanpassingen die je kunt laten doorvoeren is de toevoeging van dit fraaie picknick setje. Zowel de Zenith collection als de Picnic Hamper zijn ontworpen door de maatwerkafdeling Rolls-Royce Bespoke.

Zodra je een van de vijftig exemplaren aanschaft, ligt de keuze volledig bij jou en beslis je zelf de kleur, het interieur, de details, opties en de materialen. Iedere Royce in deze collectie is daardoor uniek.

Vergeet tijdens het doorgeven van jouw eisen vooral de picknickset niet. Voer voor verzamelaars.

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="172033,172035,172037,172039,172041"]