Jessica Alba, de perfect gevormde vrouw van een half miljard

Jessica Alba. Niet alleen fantastisch op het witte doek, ze bezit ook een eerlijk bedrijf in kinderproducten. En ja, het...

Jessica Alba. Niet alleen fantastisch op het witte doek, ze bezit ook een eerlijk bedrijf in kinderproducten. En ja, het is een ontzettend lekker ding met een hoop geld.

Alba is mede-eigenaresse van The Honest Company, een bedrijf dat zich richt op groene, organische en eerlijke producten voor kinderen. Het bedrijf staat in de etalage en Unilever is aan het windowshoppen.

Alba is in gesprek met de multinational die zijn hoofdkantoor in Rotterdam heeft. Naar verluidt zou er een bedrag tussen de 1 en de 1.7 miljard dollar bij de overname gemoeid zijn, de waarde van het bedrijf werd in 2014 op 1 miljard dollar (890 miljoen euro) geschat. Volgens analisten bezit Alba 20 procent van het bedrijf maar dit is niet bevestigd.

Lees ook: Deze Jaguar werd na 40 jaar gevonden in een rotte schuur en is te koop

Alba zelf schijnt 350 miljoen dollar waard te zijn en het geld stroomt binnen als water. OK! Magazine betaalde zelfs 1.2 miljoen euro voor een foto van haar baby. Snel verdiend. Als het bedrijf door Unilever overgenomen wordt kan ze waarschijnlijk een aardig zakcentje aan haar rekening toevoegen. Ze is niet de enige eigenaar, ook de vier andere eigenaren zullen verdienen. Ach, 1 miljard is prima te verdelen.

Niet alleen is deze dame erg rijk, volgens een wetenschappelijke studie uit 2010 valt Alba in de categorie vrouwen met het perfecte figuur. Laten we daar eens naar kijken.

#tbt @carterbedloesmith #vanityfair

Een foto die is geplaatst door Jessica Alba (@jessicaalba) op