Porno op wielen: de Bonneville Bobber van Triumph

Geïnspireerd door klassieke motoren komt Triumph met de Bonneville Bobber. Een vintage staaltje vakmanschap dat teruggaa...

Geïnspireerd door klassieke motoren komt Triumph met de Bonneville Bobber. Een vintage staaltje vakmanschap dat teruggaat naar de kern en pure klasse uitstraalt. 

Een breed stuur, lage zit, hard-tail achterframe en de mogelijkheid om vanuit stilstand met flink wat kracht een behoorlijke sprint te trekken. De tweecilinder weet de lage toerentallen maximaal te benutten. Verder beschikt de Bobber over Riding Modes (ROAD en RAIN) voor maximale controle, de laatste generatie ABS, Traction Control en nog een shitload aan topfuncties.

Lees ook: VIDEO: De pitstop van Max Verstappen via een GoPro

De nieuwe Bobber is in feite een T120, maar dan volledig gestript. Je houdt vervolgens, in de trant van de Bob-Job (het ombouwen van een motor tot Bobber), een gespierd, mannelijk monster over.

Vergeten we nog bijna het zwevende zadel en de karakteristieke spaken, het stalen spatbord, de LED-verlichting en bronzen motorbadges. Mocht dit niet voldoende voor je zijn, dan kun je het geheel nog customizen om er een bespoke motor van te maken. Er zijn meer dan 150 accessoires beschikbaar voor meer stijl, details, comfort en performance.

Vanaf februari 2017 kun je er eentje op de kop tikken, de prijs is nog niet bekend.

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="177933,177931,177929,177927,177925,177923"]

https://www.youtube.com/watch?v=JS2VZPYhHSY