Trailer: Jake Gyllenhaal haalt alien aan boord in Sci-Fi thriller Life

Regisseur Daniel Espinosa komt met Life, een sciencefiction-thriller met een alien in het International Space Station. K...

Regisseur Daniel Espinosa komt met Life, een sciencefiction-thriller met een alien in het International Space Station. Klinkt goed, voeg Ryan Reynolds (Deadpool) en Jake Gyllenhaal (End of Watch) aan het gebeuren toe en je hebt iets waar wij alvast naar uitkijken.

Een internationale ruimtecrew, bestaande uit Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal en Hiroyuki Sanada, vindt dankzij een rover leven op Mars, of iets wat daar op lijkt tenminste. Volgens de tagline van de film 'be carefull what you search for,' voorspelt dat weinig goeds. Uiteraard moet het stukje organisch materiaal aan boord worden gehaald, alwaar ze het willen onderzoeken. Beginnersfout.

Lees ook: Kijken: de complete klimaatdocu van Leonardo DiCaprio

Mocht het stukje leven uit de titel op aarde belanden, dan zijn we allemaal goed de sjaak, wordt duidelijk in de trailer. Dus het is aan de crew om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt. 18 mei verschijnt de film - die op het eerste gezicht denken aan zowel Gravity, The Thing en de klassieker Alien - in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de Nederlandse en de internationale trailer hieronder.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=LeLsJfGmY_Y

https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=wnnmmodAeJQ