Kylie Jenner heeft een mancave vol Playboy's

Kylie Jenner gaf via Snapchat een tour door haar huis waaruit blijkt dat ze een mancave met Playboy's voor haar vriend T...

Kylie Jenner gaf via Snapchat een tour door haar huis waaruit blijkt dat ze een mancave met Playboy's voor haar vriend Tyga ingericht heeft. Netjes want laten we eerlijk zijn, iedere vent heeft gewoon een mancave nodig.

Rapper Tyga werd voornamelijk bekend met dit soort deuntjes. Hij is tegenwoordig eigenlijk alleen in het nieuws als het vriendje van Jenner en verandert dus langzaam in een nieuwe Scott Disick. Die is dan weer bekend van.. helemaal niets eigenlijk. Tyga krijgt nogal wat van de media te verduren, zo zou hij financieel onderhouden worden door Jenner die onlangs een nieuwe auto voor hem kocht nadat hij die van zichzelf in de prak reed. Je kunt zeggen wat je wilt maar hij heeft wel een mancave bij Jenner thuis. Daar ligt nog eens prima leesvoer ook.

Lees ook: Kylie Jenner topless en met een beetje latex in kersverse shoot

Kylie Jenner gaf ons via Snapchat een tour door haar huis en daar viel ons het een en ander in op. Jenner vertelde ooit dat ze wel op de cover van de Playboy wilt staan om te bewijzen dat ze de mooiste Kardashian is. Omdat wij het daarmee eens zijn en Jenner toch altijd al halfnaakt rondloopt voegen we natuurlijk ook nog een aantal foto's van haar toe. Graag gedaan.

Ze heeft een lading Playboy's

En haar laptophoes heeft tetten (ja dat schijnt een laptophoes te zijn).

 

Nog wat kiekjes van de dame, omdat het kan.

unreleased project with @sashasamsonova

Een foto die is geplaatst door Kylie (@kyliejenner) op

Kendall's 21st ? Een foto die is geplaatst door Kylie (@kyliejenner) op

@complex

Een foto die is geplaatst door Kylie (@kyliejenner) op

?

Een foto die is geplaatst door Kylie (@kyliejenner) op