Micheal Fassbender legt uit waar Assassin's Creed over gaat

Micheal Fassbender en Marion Cotillard leggen je uit waar de Assassins en de Templars uit Assassin's Creed eigenlijk voo...

Micheal Fassbender en Marion Cotillard leggen je uit waar de Assassins en de Templars uit Assassin's Creed eigenlijk voor staan.

Als je bekend bent met de Assassin's Creed serie dan weet je wat de Assassins en de Templars door de eeuwen heen probeerden te bereiken. Mocht je het toch gemist hebben dan biedt de onderstaande video misschien uitkomst voor het geval je de film wilt gaan kijken.

Lees ook: Homeland seizoen 6 komt eraan en richt zich op de Amerikaanse verkiezingen

We volgen in de film ene Callum Lynch die in de herinneringen van Aguilar (een voorvader) stapt. Hij komt erachter dat hij bij een langlopende bloedlijn van sluipmoordenaars (oftewel de Assassins) hoort en leert wat ervoor nodig is om een meester sluipmoordenaar te worden.

Ezio Collection

Er is nog meer Assassin's Creed nieuws vandaag, de Ezio Auditore (we weten allemaal dat hij de allerbeste Assassin blijft) trilogie krijgt een remaster voor de nieuwe generatie consoles. Check de onderstaande vergelijkingsvideo en zie de verschillen tussen de oude games en de remasters.

De film verschijnt 5 januari in de Nederlandse bioscopen. De remaster van de game-trilogie verschijnt 18 november.

https://www.youtube.com/watch?list=PLpezAxde1Z5QY4vy8L5Wu2EikRMw5FTHR&v=xTM1RQ9Zo0E

https://www.youtube.com/watch?v=byJvecoBl2I