Je kunt bijna je eigen jetpack kopen!

Het wordt hoogtijd dat we met de jetpack naar ons werk gaan. Dé oplossing voor het fileprobleem. Als het aan JetPack Avi...

Het wordt hoogtijd dat we met de jetpack naar ons werk gaan. Dé oplossing voor het fileprobleem. Als het aan JetPack Aviation ligt kunnen we de komende lente met een consumentenversie aan de slag. Volgens hen is dit ''the world's only true jetpack.'' Eindelijk.

Het nieuwe JB-10 model werd afgelopen maand getoond in Monaco, daarvan kun je hieronder een video bekijken. Het bedrijf heeft inmiddels laten weten dat begin volgend jaar ''well-qualified'' kopers het model aan kunnen schaffen. Hiermee bedoelen ze dat JetPack Aviation wel een kort onderzoek naar de koper doet, die moet namelijk aan de financiële eisen voldoen maar ook aantonen dat ze verantwoordelijk met het apparaat om kunnen gaan. Verder bieden ze trainingen aan voor aanstormende jetpackpiloten.

Lees ook: 9 briljante drones die je leven leuker en makkelijker maken

Als je er eenmaal eentje bezit kun je drie kilometer hoog vliegen met een snelheid van bijna 305 meter per minuut. In totaal bevat het apparaat genoeg brandstof voor 10 minuten dus erg lang van je vlucht genieten is er niet bij. Een prijs moet nog bekend gemaakt worden.

https://www.youtube.com/watch?v=y9B7WdlRafc

https://www.youtube.com/watch?v=grumTK6JkM4