Usain Bolt wordt CEO van G.H. Mumm Champagne

Nee, snelheidsduivel Usain Bolt wordt niet de Chief Executive-Officer maar krijgt de titel Chief Entertainment Officer b...

Nee, snelheidsduivel Usain Bolt wordt niet de Chief Executive-Officer maar krijgt de titel Chief Entertainment Officer bij het in 1827 opgerichte champagne huis G.H. Mumm. Met die functie gaat Bolt proberen om de champagne bij iedereen thuis te krijgen en ''consumenten te introduceren aan de intensiteit en frisheid van Mumm,'' aldus het merk.

Lees ook: Jay-Z komt met uiterst smaakvolle champagne

''Ik voel me vereerd met de rol als CEO voor Maison Mumm, zo kan ik aan de wereld laten zien wat het betekent om te vieren en entertainen op een gewaagde manier.'' aldus Usain Bolt zelf. ''Mijn nummer 1 missie is om Mumms nalatenschap te verbeteren en overwinningen te vieren, ik nodig al mijn fans uit om met mij het glas te heffen.'' Alles is mogelijk volgens Bolt, zowel op de renbaan als in het zakelijk leven.

Eerder ging het champagnemerk al een samenwerking met dj David Guetta aan. Zie hieronder de video waarin Bolt een fles champagne opent met een gouden medaille. Gewoon omdat het kan.

https://www.youtube.com/watch?v=tn5fVdL_rO4