Vreemdgaan tijdens de feestdagen: 5 feiten op een rij

Het gebeurt vaker dan je denkt of wil toegeven.

Vreemdgaan feestdagen

Het gebeurt vaker dan je denkt of wil toegeven. Volgens verschillende onderzoeken flirt bijna de helft van de kantoorvogels tijdens de kerstborrel met hun collega's en vaak loopt dit op meer uit dan slechts een onschuldige flirt. Wij waren al een paar collega's kwijt tijdens de kerstborrel van afgelopen week, jij ongetwijfeld ook.

1. Affaires

Bijna een vierde van de affaires vindt plaats op de werkvloer. Volgens een onderzoek van het Forsa instituut gingen de meeste vreemdgangers tijdens de feestdagen los. In Duitsland heeft zeker 14 procent van de kantoorprofessionals een affaire. Hoeveel zouden dat er hier zijn?

2. 50 Procent

Volgens een onderzoek van elitepartner.de flirt 50 procent van de mensen tijdens kerstborrels op het werk. Onschuldig flirten of toch meer?

Office

3. Kinderen

Feit is zelfs dat de meeste kinderen tijdens de feestdagen verwekt worden. Je moet wat doen om het kerstdiner eraf te trainen.

kerstbaby

4. De laatste druppel

Voor veel mensen zijn de familieverplichtingen rond de feestdagen de laatste druppel. Ze zijn elkaar dan helemaal zat en gaan veelal tijdens de tweede week van januari vreemd.

santafight

5. Werkverplichting