Terug de gevangenis in met de nieuwe Prison Break trailer

Oké we geven het toe, we hadden niet verwacht dat er nog iets opmerkelijks uit de hoek van de elf jaar oude serie Prison...

Oké we geven het toe, we hadden niet verwacht dat er nog iets opmerkelijks uit de hoek van de elf jaar oude serie Prison Break zou komen. Maar goed, na 25 jaar komt zelfs Twin Peaks weer terug op tv dus waarom Prison Break niet. Misschien zijn ze in Hollywood wel door de ideeën heen maar hoe dan ook kunnen we niet ontkennen dat de onderstaande trailer van Prison Break toch stiekem wel de interesse weet op te wekken.

Lees ook: Idris Elba in twaalf maanden van amateur naar pro-kickboxer

Oorspronkelijk had Prison break vier seizoenen waarvan de laatste twee vrij slecht ontvangen zijn. Nu, zeven jaar later na het einde van de serie en een film, komt Prison Break: Sequel, oftewel een nieuw seizoen. Een groot gedeelte van de cast komt terug, we zien Micheal Scofield (Wentworth Miller) die blijkbaar helemaal niet dood is, Lincoln Burrows (Dominic Purcell) en karakters zoals T-Bag en Fernando Sucre. Voor de liefhebbers allemaal bekende namen. Het verhaal gaat terug naar gevangenissen want Micheal zit vast in een gevangenis in het Midden-Oosten, Yemen om precies te zijn. Een land dat wegkwijnt tijdens een burgeroorlog. We zijn hebben interesse dus laat maar komen. Vier april kunnen we de eerste aflevering zien, zie de trailer hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=Tr9ESD9YGGo