De ruzie tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather loopt uit de hand

Het lijkt er steeds meer op dat het gaat gebeuren: Floyd Mayweather versus Conor McGregor. De bokser met een perfecte sc...

Het lijkt er steeds meer op dat het gaat gebeuren: Floyd Mayweather versus Conor McGregor. De bokser met een perfecte score van 49 winsten tegenover 0 verliezen geeft aan open te staan om te onderhandelen over de financiële kant van het potentiële gevecht.

Lees ook: Conor McGregor daagt Floyd Mayweather officieel uit

De Ierse MMA-vechter Conor McGregor (die recentelijk zijn bokslicentie binnengehaald heeft) wilt 100 miljoen dollar ontvangen voor het gevecht tussen de twee. Mayweather ging hier op in met een bod van 15 miljoen en een gedeelde winst van de pay-per-view opbrengsten.

"You guys keep hearing all these different rumors about different fighters want to face Floyd Mayweather," zei hij. "Everybody keeps talking about Conor McGregor. He's blowing smoke up everybody's ass. Dana White, the UFC -- let's make it happen. Bring him over to the boxing world, and I'll show him what it's like." aldus Mayweather.

Duidelijke taal, beide willen matten met elkaar. Conor McGregor besloot het dan ook direct maar persoonlijk te maken en plaatste het volgende bericht op Twitter:

Een Tweet waarbij hij zichzelf al de winnaar waant. De tekst ''Call me C.J. Watson!'' is een dikke middelvinger want dat is de naam van degene (een NBA-speler) die volgens de geruchten met de partner (en moeder van diens drie kinderen) van Mayweather is vreemdgegaan. Mayweather viel destijds uit woede zijn vriendin aan en werd beschuldigd van huiselijk geweld, hij kreeg 90 dagen celstraf.  Oh shit, dat is wel echt een klap onder de gordel van Conor. Het is aan! Trouwens als dit allemaal opgezet spel is en de twee onder één hoedje spelen dan wordt een mogelijk gevecht wel briljant neergezet. Mocht het uiteindelijk zover komen dan verdienen de twee een hele dikke zak met geld.

https://www.youtube.com/watch?v=QGcwFgvGBrU