De smaak van: John van den Heuvel

Iedere maand vraagt Playboy aan een bekende BN’er waar hij of zij warm voor loopt. Deze maand: John van den Heuvel. K...

Iedere maand vraagt Playboy aan een bekende BN’er waar hij of zij warm voor loopt. Deze maand: John van den Heuvel.

KOKEN OF THUISBEZORGD?Niets relaxter dan bellen op de bang naar bezorgjapanners, take-away-Italianen en shoarmascooters.

BESTE FILMBlow met Johnny Depp.

DE GROOTSTE MISDADIGER OOITHolleeder. Joviaal, charmant en innemend, maar tegelijkertijd over lijken gaan. Cum laude geslaagd voor deze kwalificatie.

FAVORIETE AUTOMercedes AMG GT-R.

PVV OF PVDA?Geen van beide, Mark rutte doet het prima en kan volgend jaar op mijn stem rekenen. Maar dan wel zonder Ard van der Steur als minister van Veiligheid en Justitie. Slechtste justitieminister ooit.

FILMSTER DIE JE NIET UIT BED ZOU SCHOPPENPenélope Cruz.

VOOR WIE BEN JE BANG?Ik ben niet zo gauw bang, zeker niet voor criminelen, maar de manier waarop Geert wilders mensen tegen elkaar opzet, is beangstigend.

DRANK OF DRUGS?Ik heb echt alles geprobeerd, maar prefereer nu vooral een wodkaatje cola-light.

GEHEIM DAT NIEMAND WEETIk ben ernstig verslaafd aan kaneelstokken.

MET EEN MILJOEN ZOU IK...De helft van het salaris van een nieuwe spits voor PSV betalen, bij voorkeur Kasper Dolberg.

ALS IK WAS BETRAPT, HAD ME DIT EEN STRAFBLAD OPGELEVERDIk heb weleens met vriendjes TDK-cassettebandjes gejat bij de V&D in Eindhoven.

GROOTSTE MISKOOP OOITEen jas, zo duur als mijn toenmalige maandsalaris. Twee keer gedragen, want te patserig voor woorden.