Strippers, maatpakken, drugs en de Britse onderwereld in de trailer van Snatch

Ah Snatch, de briljante Guy Ritchie film uit 2000 over boksers, bookmakers, zigeuners, gangsters, een aantal idioten en...

Ah Snatch, de briljante Guy Ritchie film uit 2000 over boksers, bookmakers, zigeuners, gangsters, een aantal idioten en juwelen. De sterrencast bestaande uit onder andere Jason Statham, Benicio del Toro, Brad Pitt en Vinnie Jones wisten ons allemaal mee te sleuren in een toch wel belachelijk, heerlijk en gewelddadig verhaal. In totaal bracht de film ongeveer 30 miljoen dollar op en is er nooit een vervolg gekomen. Dat hoefde ook niet want het was prima zo. Toch komt er een spiritueel vervolg in de vorm van een serie.

Lees ook: Terug de gevangenis in met de nieuwe Prison Break trailer

Het eerste seizoen van de serie krijgt tien afleveringen, is vanaf 16 maart beschikbaar en heeft onder andere Rupert Grint (Harry Potter), Luke Pasqualino (Snowpiercer) en Tamer Hassan (Kick-Ass)  in de cast. Niet de grootste namen. De trailer is echter veelbelovend al zijn we nog wel wat sceptisch, de klassieke karakters uit de film zien we namelijk niet terug. Bekijk de serie vanaf maart hier.

https://www.youtube.com/watch?v=qiZpi99wC0w