Na drie jaar ruzie wil Charlie Sheen met Rihanna op date (wij ook)

Voor degenen die het niet weten, Charlie Sheen en Rihanna hebben beef, oftewel ruzie. Al drie jaar lang vliegen de winni...

Voor degenen die het niet weten, Charlie Sheen en Rihanna hebben beef, oftewel ruzie. Al drie jaar lang vliegen de winning-acteur die vroeger iets te veel van borrelen hield en Rihanna elkaar in de haren. Voornamelijk omdat Sheen ooit zijn toenmalige verloofde wilde voorstellen aan de R&B zangeres maar zij weigerde. Drie jaar lang hadden de twee een hekel aan elkaar en verzeilden de fans regelmatig in social-media-fitties.

Lees ook: Charlie Sheen over hiv, Donald Trump en rock-'n-roll

Goed, waarom beginnen we hierover? Omdat Sheen een poging heeft gedaan om het een en ander goed te maken. Hij bood zijn excuses aan en vroeg de dame in kwestie uit voor een drankje, op zijn kosten. We willen allemaal wel een drankje doen met Rihanna dus we zijn benieuwd naar het antwoord, al hebben we zo een vermoeden dat hij nog steeds een middelvinger van haar kan verwachten. Wij spraken Charlie Sheen onlangs, hij gaf toen aan liever zelf het Witte Huis in te gaan dan dat hij Trump dat ziet doen. Dat was voor hij wist dat Trump daadwerkelijk gekozen zou worden. Ach als Trump het kan, wie weet krijgen we ooit Charlie Sheen in het Witte Huis met First Lady Rihanna. Aan de onderstaande foto's te zien zou dat laatste niet erg zijn.

dear @badgalriri, pardon my inane self indulgence. let's have a drink someday (on me) .... ? ©

Een foto die is geplaatst door Charlie Sheen (@charliesheen) op