Neem jouw helikopter mee op vakantie op het dak van deze camper

De Furrion Elysium is veertien meter lang en de meest luxe camper die wij ooit tegen zijn gekomen. Ontvang bij aanschaf...

De Furrion Elysium is veertien meter lang en de meest luxe camper die wij ooit tegen zijn gekomen. Ontvang bij aanschaf een ruimte met drie 75 inch 4K-schermen, een bubbelbad op het dak, een keuken inclusief wijnkoelkast (dat is belangrijk, heel belangrijk), simpelweg een strak design en niet te vergeten een helikopterplatform dat jouw helikopter veilig vasthoudt tijdens het rijden. Om onder alle bruggen door te kunnen rijden kan je het platform iets in de camper laten zinken zodat de heli wat lager staat. Ideaal.

Lees ook: 2017, het jaar van de seksrobot

De tweepersoons Robinson R22 helikopter, die je erbij krijgt, is ongeveer 237.000 euro waard, volgens sommigen gaat het hele pakket rond de twee miljoen euro kosten. Hiermee kan je tenminste wel aankomen op je bestemming, zeg nou zelf ga je hier liever mee op reis of met je ouderwetse vouwwagen of wegwerptent? Dit is pas luxe, een luxe-vouwwagen is niet meer dan een oxymoron, het is tijd voor de Elysium. Zie de video hieronder om een completer beeld bij het geheel te krijgen.

https://www.youtube.com/watch?v=bbSy8CFkLEQ