Koop vanaf vandaag kaarten voor pretpark Ferrari Land

In Abu Dhabi hebben ze Ferrari World, vanaf april hebben wij in Europa Ferrari Land. De pretparkenbusiness neemt de kenm...

In Abu Dhabi hebben ze Ferrari World, vanaf april hebben wij in Europa Ferrari Land. De pretparkenbusiness neemt de kenmerkende rode kleur, luxe auto's en het steigerende paard met alle liefde op in hun merk om het vervolgens op een achtbaan te plakken. Vanaf vandaag kan de Ferrariliefhebber kaarten kopen voor een Ferraripark dichter bij huis dan de grote broer in de Verenigde Arabische Emiraten. Ook leuk: in het Spaanse Ferrari Land komt de hoogste en snelste achtbaan van Europa te staan.

Lees ook: Ferrari California T Handling Speciale: voor rappers en voetbalvrouwen

Het themapark is onderdeel van PortAventura (het grootste pretpark in Spanje). In Ferrari Land vind je onder andere de Ferrari Experience, dit is een gebouw met een oppervlakte van 4000 vierkante meter waarin bezoekers  een, volgens de eigenaren, unieke technologische ervaring zullen beleven. Het is nog niet duidelijk wat er precies in het gebouw te vinden is. Wel geven ze aan dat er in ieder geval een virtual reality ervaring is waarmee je het rijden in een Formule-1 wagen ervaart. Ten slotte heeft het park een tour door de geschiedenis van Ferrari, een galerij met verschillende auto's, een achtbaan, een circuit van 570 meter , Free Fall Tower (waarmee je een vrije val van 55 meter maakt), een pitstop simulator en wat kinderattracties. Meer informatie vind je hier en hier, zie ook de video's hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=mvRL0QIDE_o

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=kOItBx8xEao

https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=XkAcDTZSH8w

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=t1x99RsuyEE