Deze prachtvrouwen zijn dit najaar te zien in de Halloween editie van De Verraders

Daar stijgt je kijkplezier natuurlijk van.

Katja

Het tv-programma De Verraders is een spelshow waarbij twintig bekende Nederlanders op zoek zijn naar de verraders in het spel. Bij de start van het spel worden enkele kandidaten tot verrader verkozen en de meeste deelnemers tot getrouwe. Dagelijks proberen de getrouwen een verrader te ontmaskeren en weg te spelen. Super spannend allemaal, maar wat het programma nog spannender maakt zijn de knappe vrouwen die dit seizoen mee doen.

Monica Geuze

De prachtige Monica Geuze doet dit seizoen mee. We kennen haar natuurlijk van haar presentatiewerk voor Love Island, Temptation Island, The Bachelorette en haar podcast met Kaj Gorgels: Geuze en Gorgels. Een beeldige verschijning, daarom zijn wij zeker blij dat ze mee doet.

Katja Schuurman

Katja Schuurman mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst van de heerlijke deelneemsters van De Verraders. Katja kennen we van haar presentatiewerk voor 3 op Reis en Try Before You Die, Costa! én natuurlijk van de prachtige Playboy-shoots die we in het verleden met Katja hebben mogen doen. We gaan van haar genieten komend seizoen; het is een delight om naar haar te kijken.

Bente Fokkens

Deze bloedmooie zangeres is bekend van haar acteerwerk in Misfit, Schone Handen en haar nummers Liefste, ken je mij en Nee is Nee met Maan. Veel kijkplezier met deze knappe brunette.

Fajah Lourens

De killerbody van Fajah Lourens kan je ook zien shinen in het nieuwe seizoen. Natuurlijk kennen we Fajah van haar boeken over gezond eten en sporten, haar acteerwerk in Goede Tijden, Slechte Tijden en haar carrière als DJ. Wij kijken nu al uit naar haar rol in het nieuwe seizoen.

Nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen van het tv-spel gaat op 30 september in première op Videoland. Alleen de eerste aflevering is die avond ook bij RTL 4 te zien. Veel kijkplezier en moge de beste dame winnen.