In deze hilarische video wordt het hondje van John Wick moordlustig

We hadden het eerder vandaag even kort over Fifty Shades Darker dus dat moet gecompenseerd worden met een over de top ma...

We hadden het eerder vandaag even kort over Fifty Shades Darker dus dat moet gecompenseerd worden met een over de top mannelijke film. Laten we  John Wick er even bij nemen, die komt deze week namelijk ook in de bioscopen terecht. Negen februari, om precies te zijn, kunnen we voor de tweede keer genieten van de voormalig huurmoordenaar die helemaal los gaat op verschillende maffiosi en ander gespuis.

Lees ook: Dit is de oudste veteraan en eindbaas ter wereld

We kwamen vandaag de onderstaande video tegen waarin de rollen in John Wick worden omgedraaid. Spoiler: in de eerste film werd de hond van Wick doodgeschoten waarna Wick erop uit gaat, en zijn oude wapens weer in gebruik neemt, om wraak te nemen. In de onderstaande video wordt Wick zelf doodgeschoten en gaat zijn hond erop uit om wraak te nemen. Het gevolg: een moordlustig hondje met een vuurwapen. Slaat nergens op, wel om van te genieten. Natuurlijk kan de Super Bowl trailer van de nieuwe John Wick film niet ontbreken.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=iGpZ9xaQLYQ

https://www.youtube.com/watch?v=jkpIiwVIk7o