WTF gast betaalt 100.000 dollar voor een cheeto in de vorm van Harambe

Er is al zoveel te doen geweest omtrent Harambe, de gorilla die op 28 mei 2016 in de Cincinnati dierentuin is doodgescho...

Er is al zoveel te doen geweest omtrent Harambe, de gorilla die op 28 mei 2016 in de Cincinnati dierentuin is doodgeschoten nadat een kind in zijn verblijf gevallen was. Harambe overleed maar werd een legende. Hij kreeg een eigen meme, een tribuut liedje (wat 9 miljoen keer beluisterd is) en een standbeeld. Maar de gekte bereikt nu een nieuw hoogtepunt.

Lees ook: In deze hilarische video wordt het hondje van John Wick moordlustig

Op Ebay verscheen deze advertentie. De verkoper opende een zak cheetos en vond daarin een chipje dat volgens hem precies op Harambe leek. Hij zette het op Ebay en dacht er misschien tien dollar voor te krijgen. Of het was gewoon een grap, wij kunnen ons meer dan dat niet voorstellen. Een beetje flauwe grap ook maar... het bieden begon. Niet alleen werd er daadwerkelijk geboden, een of andere idioot heeft uiteindelijk maar liefst 99.900,00 dollar betaald voor het chipje. Wij hopen dat er ergens een kind per ongeluk op een paar verkeerde knoppen gedrukt heeft en papa's creditcard per ongelijk gebruikte want dat iemand dit bedrag neerlegt voor een chipje die niets met Harambe te maken heeft kunnen we niet zo goed begrijpen. Natuurlijk zijn er nog meer profiteurs opgedoken, inmiddels wordt er een hele hoop chips aangeboden dat zogenaamd one of a kind is en op Harambe zou lijken. Als iedereen dat ineens aanbied is het trouwens toch helemaal geen one of a kind meer?

https://www.youtube.com/watch?v=OJw3MmL-Omk