Do komt met haar meest persoonlijke plaat, wij denken terug aan deze persoonlijke plaatjes

Ze is verkozen tot de mooiste zangeres van Nederland, heeft een nieuw album uitgebracht en stond in 2009 in Playboy. We...

Ze is verkozen tot de mooiste zangeres van Nederland, heeft een nieuw album uitgebracht en stond in 2009 in Playboy. We zijn nog steeds verliefd op Do. Niet alleen omdat ze razend mooi is, maar ook omdat ze gewoon een heel fijn karakter heeft. ‘Ik ben geen oerlelijk mormel, maar ik vind mezelf niet knap’. Wij bedoelen maar. Door jullie verkozen als de mooiste zangeres en gewoon lekker bescheiden zijn. Afijn, toen we zagen dat Do Momentum als haar 'meest persoonlijke plaat' ziet moesten wij even nostalgisch terugdenken aan de keer dat wij haar op de gevoelige plaat vast hadden gelegd. Dat leverde destijds andere prachtige persoonlijke plaatjes op.

Lees ook: Voormalig K3-babe Josje Huisman trekt de aandacht met haar plakkers

De inmiddels 35-jarige zangeres ziet er nog steeds geweldig uit, we zijn dan ook nog altijd gelukkig met haar fotoshoot uit 2009. "Ik ben nu 35 en heb wel wat meegemaakt. Het mooie is dat je dat als artiest kan verwerken in je liedjes." aldus Do. Mooie plaat, mooie dame, geweldige fotoshoot.  Zie haar hele shoot HIER en beluister haar nieuwe album hier op Spotify. Zie een voorproefje hieronder: