Koop de auto waarin Tupac werd doodgeschoten

Opmerkelijk: de BMW 750iL waarin Tupac Shakur op zeven september 1996 is beschoten staat momenteel te koop voor een bedr...

Opmerkelijk: de BMW 750iL waarin Tupac Shakur op zeven september 1996 is beschoten staat momenteel te koop voor een bedrag van 1.5 miljoen dollar.

Lees ook: Dit is de nieuwe Formule 1-auto van Max Verstappen

Rapper Tupac Shakur werd op 7 september 1996 in Las Vegas, Nevada vier keer geraakt door .40 kogels terwijl hij naast Suge Knight in de bijrijdersstoel zat. Ze kwamen net bij een bokspartij van Mike Tyson (waarvan je ook een auto kan kopen momenteel) vandaan en stonden voor het rode stoplicht op East Flamingo Road. Vanuit een andere auto werd er meermaals met een Glock op het tweetal geschoten, twee kogels kwamen in de borst, één in de arm en een laatste in het dijbeen van de rapper. Zes dagen later overleed hij in het ziekenhuis. Tot op de dag vandaag is de moord niet opgelost.

De BMW 750iL waar dit alles in gebeurde staat nu dus te koop. De wagen moet minimaal 1.5 miljoen dollar opleveren, nog steeds zie je lichte schade aan het voertuig ondanks pogingen om de auto volledig te repareren. Kopen? Dat doe je hier.