Gwen van Poorten: 'Ik vind het prima om gewoon sex in bed te hebben'

Gwen van Poorten (27) is overal. Ze presenteert Spuiten en slikken, vlogt zich een ongeluk, heeft 140.000 volgers op Ins...

Gwen van Poorten (27) is overal. Ze presenteert Spuiten en slikken, vlogt zich een ongeluk, heeft 140.000 volgers op Instagram en is de lieveling van Dumpert. Twintig vragen aan de koningin van de selfies.

Lees ook: Rick Brandsteder: 'Ik wilde vroeger pornoacteur of profvoetballer worden

1. Wat zou je nu doen als het niks was geworden met presenteren?

Ik had niet echt een plan B. Dat is nu makkelijk lullen, maar ik dacht: als ik op meerdere paarden ga wedden, verdeel ik m’n energie. Ik geloofde altijd dat het no matter what wel goed zou komen. Supernaïef en roekeloos, maar die houding heeft me wel geholpen om me overal doorheen te bluffen en te blijven knokken. Het moest en zou gebeuren en met minder nam ik geen genoegen.

2. Wat is het raarste dat je ooit hebt gedaan op seksgebied?

Voor een item over fetisjisten heb ik een keer de voeten van een vrouw gelikt en zij die van mij. Ik raakte er totaal niet opgewonden van, maar waarom zouden we over dit soort dingen raar moeten doen? Mensen die open over sex praten en schijt hebben aan wat iedereen van ze vindt bewonder ik juist.

3. Wat is de gekste plek waar je ooit sex hebt gehad?

In de bioscoop. Maar eigenlijk ben ik niet zo'n thrillseeker. Een keer heb ik 's nachts in het park sex gehad en achteraf dacht ik alleen maar: dadelijk sta ik op Dumpert! Het gaat een beetje van de kwaliteit van de sex af als je de hele tijd moet opletten. Ik geniet er het meest van als ik alles om me heen kan loslaten, dus ik vind het prima om gewoon sex in bed te hebben.

4. Van welke soort drugs heb je het meeste plezier gehad?

Xtc. Het is zo bijzonder wat er met je zintuigen gebeurt. Bijna niet menselijk. Ik word een soort turboversie van mezelf, maar jammer genoeg ben ik een te grote controlfreak om er echt van te kunnen genieten. Mijn ouders vertrouwen me compleet en snappen dat alles wat ik doe gecontroleerd gebeurt. Ik weet door Spuiten en Slikken heel goed hoe ik met drugs om moet gaan. Ik sta liever met beide benen op de grond.

5. Zou je ooit naakt in Playboy willen?

Ik dacht altijd van wel. Totdat er vorig jaar een periode was waarin alle foto's die ik postte het internet overgingen. Ik kwam constant op Dumpert en onder iedere foto stond dat ik m'n kleren uit moest trekken. Als ik dat doe, doe ik het voor mezelf, omdat ik mooie foto's wil hebben.

Het hele interview vind je in de Playboy die nu in de winkel ligt en HIER op Blendle.