Joëlle (19) uit Zwolle

De blootgeefster van deze maand is de 19-jarige Joëlle uit Zwolle. 'Ik vind vreemdgaan echt iets voor zwakke mensen.'...

Joëlle (19) uit Zwolle

De blootgeefster van deze maand is de 19-jarige Joëlle uit Zwolle. 'Ik vind vreemdgaan echt iets voor zwakke mensen.'

Bekijk haar complete naaktshoot op Playboy Extra. Hier alvast het interview

Wat vond je van de shoot?

Ik vond het erg koud. Ja, dat krijg je natuurlijk als je zonder kleren voor de lens staat, haha. Het was erg gezellig en ik vond het leuk om te doen. Ik had nog nooit een naaktshoot gedaan, dus ik dacht: áls ik het doe, doe ik het gelijk goed – meteen voor Playboy!

Zou je ooit Playmate willen worden?

Daar heb ik nog niet over nagedacht. Als mijn foto’s in de smaak vallen, misschien wel. Ik zou het een eer vinden. Jullie hebben mijn nummer in ieder geval. Het lijkt me ook leuk om wat meer modellenwerk te kunnen doen. Ik doe al wel hier en daar wat kleine shoots, maar voornamelijk promotiewerk.

Wat staat er op je bucketlist?

Alles wat ik eng vind, wil ik wel doen. Natuurlijk wil ik mooie reizen maken, maar ook bijvoorbeeld bungeejumpen. Dat lijkt me doodeng. En ja, ook het poseren voor Playboy stond al lang op de lijst. Dat heb ik altijd al hardop geroepen. Mijn vriend zei dan tegen me: ‘Doe niet zo gek, dat moet je niet doen, hoor.’ Toen ik het hem vertelde, moest hij even slikken. Maar hij vindt het nu wel leuk hoor.

Wat vind je het meest sexy aan jezelf?

Mijn ogen, volgens mijn vriend en dat denk ik zelf ook. Ik heb erg heldere groene ogen, waar ik ook veel complimentjes over krijg.

Op wat voor mannen val je?

Ik val op stoere types, echte mannen-mannen. Met een baardje en lang haar. Sportief en stoer, motormannen bijvoorbeeld. Daar hou ik wel van.

Hoe flirt je?

Ik ben heel spontaan, dus dat gaat eigenlijk vanzelf. Normaal gesproken stap ik niet op een man af, maar wacht ik tot hij naar mij toekomt. Dat hoort toch ook wel een beetje zo? Verleiden doe ik dan wel weer graag. Ik vind het heel leuk om een beetje te teasen en te plagen. Volgens mij is dat een vrouwendingetje.

Wat was je meest impulsieve actie ooit?

Dat ik zelf op mijn vriend ben afgestapt. Ik zat op een terrasje met een vriendin en hij kwam langsfietsen. Toen wist ik al meteen: met jou ga ik later trouwen. Later ben ik hem in de kroeg tegengekomen. Ik stap normaal gesproken nooit op mannen af, maar ik had nu zoiets van: deze kans kan ik niet laten lopen. Mijn vriendin was er toen ook en heeft hem toen iets in zijn oor gefluisterd, ik weet nog steeds niet wat dat was. We hebben veel gepraat die avond en ook maar gelijk gezoend. We hebben het gelijk goed aangepakt. We zijn nu bijna drie jaar samen.

Ben je ooit in de verleiding gekomen om vreemd te gaan?

Absoluut niet. Ik vind vreemdgaan echt iets voor zwakke mensen. Als je dat met alle geweld wil doen, maak het dan eerst uit met je partner en ga daarna lekker je gang. Anders raken er alleen maar mensen gekwetst. Ik heb ook altijd gezegd: als je bij mij vreemdgaat, dan is dáár het gat van de deur. Ik ben daar heel stellig in.

Hoe oud was je oudste bedpartner? En je jongste?

Nou, mijn vriend is mijn eerste bedpartner, dus dan ben ik gauw klaar. Hij is drie jaar ouder dan ik en mijn eerste serieuze relatie. Wat ben ik een saaie doos, hè?

Ben je een duiveltje of een engeltje?

Ik heb van beide wel wat in me. Meestal ben ik wel een engeltje, maar het ligt eraan wie ik voor me heb. Als je het er naar maakt, kan ik ook echt een duivel zijn!

Wat is je favoriete lingeriesetje?

Ik heb altijd een mooi, matchend setje aan, dat is een tic van me. Je zult mij nooit zien in een Hema-string met bloemetjes of zo. Ik heb heel veel lingerie, maar ik hou wel van zwart. Of rood met een beetje kant. En natuurlijk een mooie string erbij.

Wat is je meest erogene zone?

Mijn nek. Als mijn vriend me daar zoent, word ik helemaal gek.

Doe je aan dirty talk?

Nee, daar ben ik echt veel te nuchter voor. Volgens mij zou ik gelijk in de lach schieten.

Wat is het stoutste wat je ooit gedaan hebt?

Nou, ik heb ooit sex gehad op een strand in Italië. We waren daar op vakantie en kwamen ’s avonds op een verlaten strand. Daar hebben we erg fijne sex gehad. Gelukkig was het compleet uitgestorven, we hoefden ook niet continu voorzichtig te doen of op te passen of er iemand aankwam. Ik vond het best wel stout, maar ook heel romantisch.

Wat ligt er in jouw nachtkastje?

Ik heb niks in mijn nachtkastje liggen. Ik ben wel open-minded, maar ons seksleven is spannend genoeg zonder speeltjes. Ik voel nog niet de behoefte om het up te spicen. Misschien denk ik daar over een paar jaar wel anders over.

Zie de hele fotoshoot van Joëlle op Playboyextra en in de Playboy die nu in de winkel ligt en HIER verkrijgbaar is!