Inge de Bruijn voelt zich meer vrouw en gaat naakt daten

Het zal u vast niet ontgaan zijn, het programma Adam zoekt Eva waarin mensen naakt op een onbewoond eiland met elkaar op...

Het zal u vast niet ontgaan zijn, het programma Adam zoekt Eva waarin mensen naakt op een onbewoond eiland met elkaar opgescheept raken in de hoop ietwat geforceerd liefde te vinden wordt komend seizoen aangevuld met Bn'ers. Bn'ers die hun kleding dus op een vlot achterlaten en in Adam of Eva kostuum het strand en de spotlight betreden. Eerder dachten wij al na over met wie wij wel eens naakt op een strand zouden willen zitten, helaas is ons lijstje geen realiteit geworden en krijgen we te maken met Curt Fontin, Kasia Dolkowska, Cassius Verbond, Chiara Borderslee, Sterretje uit Oh Oh Cherso en niemand minder dan voormalig zwemster Inge de Bruijn.

Lees ook: Adam zoekt Eva VIPS: Met deze Bn'ers willen wij wel naakt op een eiland zitten

Over de Bruijn waren we een tikkeltje verbaasd maar ze weet onze nieuwsgierigheid te prikkelen. Misschien toch eens aanzetten dat Adam zoekt Eva. 'Soms voelde ik me net een beest,' aldus de Bruijn tegen Metro. Tijdens haar zwemcarrière vond ze haar eigen lichaam maar niets. Ze was zo gespierd en zo sterk dat ze armpje drukken van allerlei mannen kon winnen. 'Nu is mijn spiermassa afgenomen en dat vind ik prettiger.' Inmiddels voelt de zwemster zich weer wat meer vrouw en dus durft ze naakt op een strand rond te banjeren. We zijn benieuwd. Dennis Weening zal  als vanouds de boel aan elkaar babbelen.