Azealia Banks wordt in de boeien geslagen

Azealia Banks heeft het momenteel niet heel makkelijk. De rapper/zangeres/songwriter moest onlangs naar de rechtbank omd...

Azealia Banks heeft het momenteel niet heel makkelijk. De rapper/zangeres/songwriter moest onlangs naar de rechtbank omdat ze in 2015 een beveiligingsbeambte van een nachtclub in haar borst gebeten had. Dat moet een aardig vreemd opstootje geweest zijn maar goed. Een aangifte en wat juridisch gedoe verder was het de bedoeling dat Banks naar een hoorzitting moest komen, dit was ze echter even vergeten.

Lees ook: Azealia Banks is niet voor de poes en dat weet Russel Crowe nu ook

Later gaf haar advocaat aan dat Banks ten tijde van de hoorzitting in Parijs aanwezig was wegens de Paris Fashion Week en dat ze het prima vond om een dag later te komen, als de rechtbank dat dan zo graag wilde, een beetje arrogant en het viel dan ook niet in goede aarde bij rechter Kathryn Paek, ze vaardige een arrestatiebevel uit. Zodra Banks aankomt in de Verenigde Staten kan ze rekenen op een mooi setje handboeien. Aan onze fotoshoot met de artiest te zien hebben we te maken met een wilde dame en weet ze daar vast wel raad mee.