Doutzen Kroes en Lara Stone samen naakt wegens de verjaardag van Vogue

Feest! Vanaf vandaag tref je in de winkel een jubileumnummer van Vogue aan dat flink de aandacht weet te trekken. Zowel...

Feest! Vanaf vandaag tref je in de winkel een jubileumnummer van Vogue aan dat flink de aandacht weet te trekken. Zowel Doutzen Kroes als Lara Stone schitteren samen naakt en sensueel de cover van het blad. Gisteren werd de cover gepresenteerd in Amsterdam. De foto's zijn gemaakt door de wereldberoemde fotograaf Mario Testino. Testino is begrijpelijkerwijs zeer enthousiast over de shoot, zie hier zijn werk voor Vogue en hier zijn lingerieshoot met Doutzen Kroes voor de Braziliaanse Vogue.

Doutzen zelf omschrijft de foto's als goed gelukt, bijna alsof ze zussen zijn. 'Ik vond het heel erg sensueel en innemend, eigenlijk meer als twee zussen die van elkaar houden. In deze wereld waarin we allemaal zo hard zijn en waarin alles zo negatief is, vonden we dit heel mooi om te maken. Het voelde heel goed en wij weten ook dat als we met Mario werken, dat het dan heel mooi wordt.' aldus Kroes tegen NU.nl.

Lees ook: Mariana Salaru gaat voor een roekeloze nacht in een hotelkamer

'Ik heb Lara naakt samen met Doutzen gefotografeerd. Lara heeft geweldige borsten en Doutzen een geweldige kont, perfect samen. En over het zoenen met elkaar deden ze niet moeilijk. Ze durven het ook, omdat ze weten dat ik ze er altijd geweldig laat uitzien.' aldus Mario Testino. Wij hebben groots respect voor de beste man.

Always fun to work with you @mariotestino and @lara_stone ???@nlvogue

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Celebrating 5 years of @nlvogue together with @mariotestino and @lara_stone ?? Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op