Wow: Samsung maakt een kunst tv

We zijn een end gekomen wat technologie betreft. De afgelopen honderd jaar ruilden we bijvoorbeeld 'twee blikjes en een...

We zijn een end gekomen wat technologie betreft. De afgelopen honderd jaar ruilden we bijvoorbeeld 'twee blikjes en een touwtje' in voor een werkende mobiele telefoon. In plaats van te koken op een kachel hebben we de magnetron. De televisie is geen gigantisch geval met zwart-wit beeld meer maar een stijlvol plat apparaat dat aan de muur kan.

Lees ook: Deze telefoon gaat het langst mee 

Toch vond Samsung dat het nog wel een stukje beter kon dan de flatscreen die er nu is. Wanneer de tv uit staat, is het nog steeds een groot zwart ding dat verder geen functie heeft in de kamer. Kan mooier, moet het merk gedacht hebben. Het Koreaanse bedrijf maakte The Frame, en dat is absoluut een kunstig ding geworden.

Een nieuwe instelling laat je kiezen uit een van de ruim honderd kunstwerken. Wanneer de tv uit staat is het geen gigantisch zwart vlak, maar het artwork van jouw keuze. The Frame moet dit voorjaar op de markt komen.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=FQV13qda0B0[/embed]