Deze dames mogen zich best in een leren pakje hijsen voor de nieuwe Matrix

In 1999 kwam de eerste Matrix film uit en maakten we kennis met Neo, Morpheus, Trinity en agent Smith. Deze film beteken...

In 1999 kwam de eerste Matrix film uit en maakten we kennis met Neo, Morpheus, Trinity en agent Smith. Deze film betekende de doorbraak van Carrie-Anne Moss dankzij haar sexy doch stoere rol als Trinity. Direct stond ze bekend als de knappe,  onbereikbare, strenge tante met een ontzettend goede kont in haar strakke motorbroek.

Lees ook: Sex, drugs en geweld: zie hoe George Lazenby 007 werd in Becoming Bond 

Hoewel de nieuwe Matrix-film volgens scenarioschrijven Zak Penn geen remake is, hopen wij op een terugkeer van Trinity, of op zijn minst dat we een waardige opvolger te zien krijgen die de onderstaande scene's weet te evenaren.

https://www.youtube.com/watch?v=VxNiEEtYe4Q

https://www.youtube.com/watch?v=eF9AC2Ce2ow

De Matrix zat natuurlijk vol met leren jassen en Trinity in haar leren motorbroek dus laten we daar gewoon even op voortborduren want waarom zou je de onderstaande dames niet in een strak, zwart, lederen outfit willen bekijken? Nog suggesties voor aanvullingen? Laat maar horen.

1. Megan Fox

Motor? Check. Leer? Check, en dankzij deze lingerieshoot is ze weer relevant.

2. Jennifer Lawrence

Badass, prima actrice, leer past haar goed en we durven te wedden dat ze in no-time kan motorrijden en kont kan schoppen.

3. Charlize Theron

Waarom? Omdat dit kekke leren jasje haar prima staat en ze er in deze trailer van Atomic Blonde uitziet alsof ze klaar is voor kinky spelletjes en stevige matpartijen.

4. Summer Glau

Waarom? Wegens de onderstaande outfit.

5. Angelina Jolie

Waarom wel? Omdat motorrijden, leer dragen en mensen voor hun kop schieten haar prima afgaat. Waarom niet? Omdat we ergens ook wel weer genoeg van haar gezien hebben.

6. Meghan Markle

Omdat we haar in een leren outfit willen zien.

7. Penelope Cruz

Omdat ze al kan motorrijden en tja de outfit hé. Terugkerend thema. Kunnen ze niet gewoon allemaal in het leer in de nieuwe Matrix verschijnen?

8. Olivia Wilde

Omdat we nog wel wat meer Olivia Wilde kunnen gebruiken in het dagelijks leven.