Johnnie Walker komt met een exclusieve fles van 685 dollar

Ieder jaar presenteert Johnnie Walker een nieuwe fles in de Private Collection. De fans kunnen nu uitkijken naar het vie...

Ieder jaar presenteert Johnnie Walker een nieuwe fles in de Private Collection. De fans kunnen nu uitkijken naar het vierde exemplaar in deze exclusieve reeks. Johnnie Walker's meesterblender Jim Beveridge werkte aan de Mastery of Oak, de 2017 toevoeging aan de Private Collection. Ieder vat whisky is zorgvuldig gekozen en geblend. Het idee was om meerdere smaken eikenhout subtiel met elkaar te combineren.

Lees ook: Whiskey Business: Nederlands bier in Chicago

De drie vaten samen vormen de Mastery of Oak, het eerste vat is een mix van graan en malt whisky's die op Amerikaans eikenhout gelegen hebben. Het tweede vat bestaat uit Highland en Speyside en heeft langer liggen rijpen dan het eerste vat. Het derde vat is een experimentele malt. Al met al is dit de meest complexe blend die Johnnie Walker ooit gehad heeft.

Mastery of Oak drink je natuurlijk neat, slechts 5.588 flessen worden beschikbaar gesteld voor een prijs van 685 dollar per stuk.

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="190863,190865,190867"]