Klaar voor een hartaanval? Dit is de sterkste koffie ter wereld

Iedereen heeft wel eens moeite met opstaan en op gang komen. Zeker nu, op maandag, is ook hier de rij bij de koffieautom...

Iedereen heeft wel eens moeite met opstaan en op gang komen. Zeker nu, op maandag, is ook hier de rij bij de koffieautomaat drukker dan tijdens de rest van de week. Als je nu gewoon aan één bak genoeg wilt hebben voor diezelfde hele week dan moet je Black Insomnia Coffee eens proberen. Deze koffie uit Zuid-Afrika is zes keer sterker dan een Red Bull.

Lees ook: Sex sells, deze slager wist zijn hele dorp onder de aandacht te krijgen met deze actie

Op de website van Black Insomnia zelf staat aangegeven dat het cafeïne gehalte 'dangerously high' is. Nahja living on the edge met je bakkie pleur dus. De vorige recordhouder heette 'Death Wish' dus dat klinkt veelbelovend voor de bak die nog sterker is. Black Insomnia moet zo fijn als een knuffel van je oma zijn terwijl je ondertussen het gevoel krijgt dat je een trap van Chuck Norris in ontvangst neemt. We hebben het zelf niet geproefd maar de koffie zou een walnotensmaak moeten hebben. Er zit maar liefst 702 mg cafeïne per 35 cl koffie in de Black Insomnia. Veel succes met je gebrek aan slaap de drie dagen nadat je dit gedronken hebt.