Parkeer jouw Porsche in een penthouse van Porsche Design

Luxemerken die investeren in ontroerend goed. Het gebeurde al maar niet eerder zo expliciet als de laatste tijd in Miami...

Luxemerken die investeren in ontroerend goed. Het gebeurde al maar niet eerder zo expliciet als de laatste tijd in Miami. Naast Aston Martin en Armani is ook Porsche Design bezig met een extreem luxe wolkenkrabber. De start van de constructie was al in april 2014 maar onlangs werd het gebouw dan eindelijk geopend. Porsche Design heeft zich met hun ontwerpen ruimschoots bewezen. De afdeling is niet verantwoordelijk voor de auto's maar voor de merchandising zoals horloges, petten en andere lifestyle producten, al sinds de jaren zeventig werkt Porsche Design onafhankelijk van de grote broer die auto's maakt.

Lees ook: Doe eens gek: maak een kroegentocht per vliegtuig

Aston Martin heeft een gebouw met 66 verdiepingen en Porsche komt met de Porsche Design Tower met 60 verdiepingen. Het gebouw krijgt 132 appartementen een penthouse moet rond de 32.5 miljoen dollar gaan kosten. Highsnobiety werd uitgenodigd om een kijkje te komen nemen wat een aantal leuke plaatjes opleverde. Een van de meest opmerkelijke elementen van het gebouw is de zogeheten 'Deservator,' een autolift waarin je jouw bolide kunt plaatsen waarna de lift omhoog schiet en jouw auto netjes voor je op de 56e verdieping parkeert, mocht daar jouw nieuwe penthouse zitten. Meer over de Porsche toren vindt je hier. Zie alle foto's van Highsnobiety hier.

https://www.youtube.com/watch?v=pEpLmx9DVSc