Dit zijn de 9 meest gemaakte fouten in de slaapkamer

Het gaatje niet kunnen vinden, eruit schieten, iets te snel klaarkomen of in een dronken bui hem niet helemaal overeind...

Het gaatje niet kunnen vinden, eruit schieten, iets te snel klaarkomen of in een dronken bui hem niet helemaal overeind houden. Fouten tijdens de sex kunnen heel lullig zijn (haha, sorry), maar ze gebeuren gelukkig iedereen. Online drogisterij SuperDrug onderzocht welke zaken in de slaapkamer het vaakst roet in het eten gooien en noemde de studie Killing the Mood.

Lees ook: Jongeren zijn meer bezig met gamen dan met sex  

Sex is natuurlijk een heel intieme activiteit. Wanneer er iets fout gaat is het dan ook een stuk vervelender dan wanneer je je verspreekt in een presentatie of die boodschap vergeet waar je vriendin uitdrukkelijk om gevraagd had. Een scheet laten is ineens vele malen erger wanneer je met een knappe dame in bed ligt, terwijl het met je maten in de kroeg niet boeit. Het gaat allemaal om context.

In het onderzoek van SuperDrug werden ruim 2.000 mensen ondervraagd over hun intieme uitglijders, daaruit bleek gelukkig dat er vrij veel koppels stommiteiten begaan tijdens de sex. Dit is de top 9:

1. Kramp krijgen tijdens de daad, 13,3% van de mensen maakte dit mee.

2. Te vroeg klaarkomen gebeurde 11,3% van de ondervraagden. Per ongeluk het raam open laten staan scoorde even hoog. Wij vragen ons overigens af waarom het een blunder is om het raam open te laten staan, misschien alleen wanneer de buurman komt klagen over het geluid. Hoewel, dat is meer een overwinning, toch?

3. Bijna 10% van de mensen heeft wel eens iets omgestoten tijdens een heftige vrijpartij.

4. Bij 7,2% kwam er doodleuk iemand binnenlopen terwijl ze bezig waren.

5. 6% van de ondervraagden heeft of wel eens iets geknoeid, of is van een bed of bank geknikkerd, of heeft per ongeluk (andermans) piemel de verkeerde kant op gebogen. Auw.

6. Iets meer dan 5% ging zo op in een heftige stoeipartij dat er daarna een nieuw bed of een nieuwe bank gekocht moest worden.

7. Een luide scheet laten tijdens de sex gebeurde 4,5% van de mensen.

8. Bijna 4% van de mensen vond een van de volgende zaken gênant: een boer laten, gevraagd worden of de daad vereeuwigd kon worden op film, of de mix van eten en sex

9. 3,5% heeft wel eens iemand gebeten of kreeg zelf een hap. Evenveel mensen kwamen per ongeluk in iemands oksel terecht.

In Nederland vinden we het het kutst om kramp te krijgen tijdens de sex. Engeland, Frankrijk, Italië, Portugal, Hongarije, de VS en Oostenrijk delen die mening.

Het gebeurt mannen het vaakst dat ze sneller klaarkomen dan ze zouden willen.

Dit willen we het liefst wel en niet in bed.

Mannen zouden het liefst een camera meenemen de slaapkamer in.

Als iemand de verkeerde naam uitroept in bed is dat reden voor een breakup.