Elon Musk date met The Playboy Club-bunny Amber Heard

Naast zijn eigen automerk, het koloniseren van Mars, mensen in cyborgs te veranderen en na te denken over de toekomst va...

Naast zijn eigen automerk, het koloniseren van Mars, mensen in cyborgs te veranderen en na te denken over de toekomst van het openbaar vervoer heeft de 45-jarge Elon Musk ook nog tijd voor een romance. Waar hij de tijd vandaan haalt weten we niet maar naar het schijnt date de tech-miljardair momenteel met Amber Heard, die hiervoor met Johnny Depp getrouwd was.

Lees ook: Pompen aan de kust van Los Angeles

Het zal ons niets verbazen als hij ooit met Skynet aan komt zetten maar misschien raakt hij voor die tijd iet wat afgeleid door de 31-jarige Texaanse dame die naar verluidt de afgelopen jaren druk bezig was met het manipuleren van Depp. Musk zelf trouwde in 2000 met Justine Wilson, scheidde van haar en hertrouwde in 2010 met Talulah Riley, in 2012 scheidde ook waarna ze hertrouwden in 2013. Uiteraard scheidden te twee nogmaals en inmiddels speelt de tech-magnaat met Heard. Met zijn eerste ex-vrouw heeft hij momenteel vijf kinderen. Wij zouden de dagplanning van Musk wel eens willen zien. Amber Heard was onder andere te zien in de serie The Playboy Club.

https://www.youtube.com/watch?v=ZVmUsLMQA7E

Cheeky

Een bericht gedeeld door Amber Heard (@amberheard) op

Having moo moo at Moo Moo Gold Coast with @AmberHeard, @CreepyPuppet and @CowanFilms

Een bericht gedeeld door Elon Musk (@elonmusk) op

Repost?????

Een bericht gedeeld door ??Amber Heard ? (@amberheard_) op

???

Een bericht gedeeld door ??Amber Heard ? (@amberheard_) op