Zwemmen met uitzicht in het Infinity House van deze architect uit Rotterdam

Hij komt oorspronkelijk uit Marioepol, Oëkraine maar architect, designer en fotograaf Vladimir Konovalov woont en werkt...

Hij komt oorspronkelijk uit Marioepol, Oëkraine maar architect, designer en fotograaf Vladimir Konovalov woont en werkt momenteel in Rotterdam. Dat hij vanuit Nederland bizar mooie gebouwen weet vorm te geven bewijst hij met het Infinity Huis dat je aantreft op een bergtop in Noorwegen. Dankzij de donkere kleuren gaat het pand perfect op in de omliggende omgeving.

Lees ook: 10 eigenschappen van mannen die altijd geluk hebben (en hoe jij dat ook krijgt)

Het meest opvallende aspect van het huis is toch wel het 21 meter lange zwembad. De infinitypool kijkt uit over de bergen en een nabij gelegen meer. Als dat niet ontspannen baantjes trekken is dan weten wij het ook niet meer. Hier hoor je een date mee naar huis te brengen. Natuurlijk is er verder een bibliotheek aanwezig en heb je ramen die van de vloer tot aan het plafond gaan voor de perfecte lichtval. Ook lijkt het interieur en het exterieur zo naadloos in elkaar over te lopen. Zie de foto's en droom zelf weg bij dit, volgens ons, perfecte design.

[gallery type="square" size="medium" ids="198735,198737,198739,198741,198743"]