Aziz Ansari is terug in de stijlvolle Netflix-serie Master of None

Vanaf vandaag staat het tweede seizoen van één van de meest stijlvolle Netflix-series online. Voor de jongere mannen ond...

Vanaf vandaag staat het tweede seizoen van één van de meest stijlvolle Netflix-series online. Voor de jongere mannen onder ons is Master of None een absolute aanrader omdat het op scherpe wijze het leven van de jonge, millennial man in beeld weet te brengen. Ben jij tussen de 18 en de 35 jaar? Dan zullen veel onderwerpen je aanspreken. Daar zit hem ook het briljante. Jij als jonge kerel zal ongetwijfeld bezig zijn met daten, het vinden van een goede baan, jezelf afvragen of Tinder wel jouw beste optie is, je verwonderen over het feit dat jouw nieuwe vriendin in een restaurant voornamelijk haar eten fotografeert, een existentiële crisis of twee en de zoektocht naar het onbekende. De serie stelt allerlei vragen over het volwassen worden als man zijnde maar geeft nergens expliciet antwoord, een allesomvattend antwoord is misschien ook wel helemaal niet en dat maakt het bespreken van de vragen des te interessanter.

Lees ook: Dwayne 'The Rock' Johnson kan de volgende Amerikaanse president worden

Terwijl Azis Ansari toch echt een komediant is valt de serie niet exact te kwalificeren als een comedy, maar ook niet als een drama. Dit komt omdat het beide is, en ook weer niet. Het is gewoon het leven zoals het leven is en alle vragen die daarbij komen kijken.

Het tweede seizoen bestaat, net als het eerste, uit tien afleveringen van ieder dertig minuten. Je zal deze serie minder snel bingen dan bijvoorbeeld House of Cards omdat iedere aflevering prima op zichzelf staat en je praktisch nooit tegen een cliffhanger aanloopt. Mocht je het eerste seizoen nog niet gezien hebben dan raden we je die van harte aan. Terwijl de serie zo goed als nergens over gaat, gaat het ondertussen, met een stijlvol sausje, precies over de zaken die jou en jouw vrienden vandaag de dag bezighouden.

https://www.youtube.com/watch?v=H3lbvCcN2o8

https://www.youtube.com/watch?v=6bFvb3WKISk