Het gaat hard in 'The Hitman's Bodyguard', check de nieuwste trailer hier

Het moet haast wel een klapper worden wanneer Samuel L. Jackson, 'mister motherfucker' himself, en Ryan Reynolds, Deadpo...

Het moet haast wel een klapper worden wanneer Samuel L. Jackson, 'mister motherfucker' himself, en Ryan Reynolds, Deadpool, bij elkaar in een film worden gezet. De sterrenkast van The Hitman's Bodyguard bestaat verder onder andere uit Gary Oldman, Salma Hayek, Elodie Yung, Joaquim de Almeida, en Sam Hazeldine. Helemaal leuk: de actiekomedie is gedeeltelijk opgenomen in ons land.

Lees ook: ‘The Great War is here’ in de nieuwe trailer van Game of Thrones!

Ryan Reynolds speelt ‘s werelds beste bodyguard, zijn nieuwste cliënt is een voormalige huurmoordenaar die moet getuigen voor het internationale gerechtshof. Het toeval wil dat Samuel L. Jackson als huurmoordenaar in het verleden steeds de mensen uit de weg heeft geruimd waar Reynold bodyguard van was. Helaas voor Jackson is Reynolds niet de enige persoon die nogal rancuneuze gevoelens voor hem heeft. Verwacht daarom een race tegen de klok, auto-achtervolgingen, dikke boten, en een Oost-Europese dictator zoals alleen Hollywood 'm kan verzinnen. De film is vanaf 10 augustus te zien in de bios.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=eAh8M6b2FoM[/embed]