Zo is het om first class te vliegen met Lufthansa

Ja bij Schiphol mag je nu voorbij de rij wandelen indien je geen handbagage bij je hebt, fijn maar wat je eigenlijk wil...

Ja bij Schiphol mag je nu voorbij de rij wandelen indien je geen handbagage bij je hebt, fijn maar wat je eigenlijk wil is gewoon lekker first class vliegen en een vlucht hebben die van alle gemakken voorzien is. Dat kan bij bijna iedere vliegmaatschappij wel, vlogger Casey Neistat probeert het bij Lufthansa en eerlijk gezegd ziet dat er helemaal niet verkeerd uit.

Lees ook: In deze bar wordt je drankje gemaakt door robots

Voor de vlucht kan je genieten van een uitgebreid diner en een bar voor een goed glas single malt, vervolgens leer je links en rechts interessante mensen kennen terwijl je je klaarmaakt voor de daadwerkelijke vlucht. Natuurlijk kan je ook even douchen voor je aan boord gaat want wie gaat er nou slapen zonder zich op te frissen?

Tijdens de vlucht zelf heb je alle beenruimte die je wil, een puike slaapplek en een flinke opslag voor de koffers. Het belangrijkste wat ons betreft is het feit dat je ook aan boord weer een bar hebt. Zo moet je reizen.

https://www.youtube.com/watch?v=oS169nq8Prw