Head & Shoulders Classic: de nummer 1 anti-roos shampoo

Maak kennis met Head & Shoulders Classic dé anti-roos shampoo voor de moderne man met een weelderige bos haar op zijn bol.

anti-roos

Je haar is een belangrijk onderdeel van je look. Als je last hebt van roos kan dit vervelend zijn. Maar gelukkig kan je roos verhelpen met de juiste shampoo, zodat jij weer met verzorgd en schilfervrij haar de deur uit kan! Een echte klassieker onder de anti-roos shampoos is de Head & Shoulders Classic Shampoo.

72 uur bescherming 

Head & Shoulders Classic Shampoo reinigt en hydrateert je haar, zodat het fris en mooi verzorgd blijft. De beproefde Microbiome Balance-formule kalmeert je hoofdhuid en beschermt je hoofdhuid tot 72 uur lang tegen schilfers, droogheid en jeuk.

Microbiome-formule

De bevat vitamines en antioxidanten die je haar en hoofdhuid voeden en gezond houden. De formule pakt ook de oorzaak van roos aan en houdt je haar bij regelmatig gebruik tot 100% roosvrij. De formule is klinisch bewezen, dermatologisch getest en pH-gebalanceerd. Dit voorkomt dat je hoofdhuid uitdroogt en geïrriteerd raakt.

Heerlijke geur

De Head & Shoulders Shampoo heeft een heerlijk frisse geur die tijdens het douchen vrijkomt. Hierdoor ontstaat er een heerlijke geur die je een goed gevoel geeft. Het haarverzorgingsproduct is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen en past bij elk haartype. Hou je haar stralend en je hoofdhuid gezond met de heerlijke en verfrissende Head & Shoulders Classic Shampoo.

Deze lekkere shampoo is o.a. verkrijgbaar via Kruidvat.

Style
  • Madicine Media
  • Madicine Media