Stappenplan: zo laat je een trio wél werken

Dat het schip der trio's nogal makkelijk kantelt moge duidelijk. Volg deze stappen en alles loopt soepeltjes.

trio

Een trio is nou eenmaal niet makkelijk maar wel de droom van de meeste mannen. We gingen met enkele mensen om ons heen in gesprek die ervaring hebben op dit gebied en vroegen hen om advies. Hoe laat je het werken? Zowel mannen en vrouwen uit onze sociale kringen kwamen aan met open deuren, geniaal advies en alles wat er tussenin zit.

@backlink(209951)

Stap 1: Op één lijn belanden

Volgens velen de moeilijkste stap maar in werkelijkheid is dit verrassend makkelijk. Meerdere studies geven aan dat ongeveer een derde van de vrouwen open staat voor een trio en dat het merendeel van zowel mannen als vrouwen hierover fantaseert. Ook is gebleken dat onconventionele sex veel vaker voorkomt dan vroeger. Het belangrijkste is communicatie! Spreek jouw partner er eens op aan. Zo veel mensen zitten thuis te dromen maar spreken niets uit. Het gevolg? Beide partijen in de relatie dromen wel maar doen er uiteindelijk niets mee waardoor beide partijen hun zin niet krijgen. Doe het bespreekbaar maken van een trio wel een beetje soepeltjes en begin bijvoorbeeld simpelweg bij fantasieën. Niet direct op de man af vragen 'Hey wil je eens een trio doen.' Dat maakt je lomp.  Dikke kans trouwens dat het al door haar wordt aangekaart binnen de categorie fantasieën want de trio-fantasie komt pittig vaak voor. Als we een euro kregen voor iedere keer dat een Blootgeefster in haar interview aangaf dat ze wel eens een trio met een vrouw wil doen hadden we met pensioen kunnen gaan. Luister bijvoorbeeld maar naar blootgeefster Eryn die dolgraag haar vriend met andere vrouwen in bed ziet en ook Playmate Lada Kravchenko staat er volledig voor open.

Stap 2: De derde partij

Nadat jij en jouw partner op één lijn zitten wordt het tijd om de derde partij te regelen. Dit gebeurt massaal via datingapps en er is zelfs een speciale app voor. Daarnaast heb je sociale netwerken waar je met een appel en een peer binnen no-time een trio hebt. Veel leuker is het om dit in de horeca te regelen. Ga samen met jouw partner op jacht, laat haar het verleidingsspel spelen en geef haar alle ruimte die ze nodig heeft. Dat is trouwens überhaupt belangrijk, als man zijnde moet je er eigenlijk niet al te veel mee bemoeien. Geef de leiding aan de vrouw, uiteindelijk voelen beide andere dames zich hierdoor meer op hun gemak. Zodra je opdringerig wordt is het einde oefening. Daarnaast kan je altijd nog in jouw sociale cirkel kijken wie er eventueel interesse heeft, nogmaals wees hier subtiel, discreet en misschien zelfs impliciet mee. Peilen doe je het beste met humor waarna je iemands reactie afleest.

Stap 3: De daad

Geregeld? Twee vrouwen die mee willen doen? Netjes. Dan nu de daad zelf. Kies voor een plek waar de twee dames zich het meest op hun gemak voelen, dit kan thuis bij jou of bij haar haar of haar zijn. Laat de vrouwen het initiatief nemen, borrel wat, geef ze de ruimte en wordt bovenal niet jaloers, voor jaloezie is geen plaats tussen de lakens op dit moment. Houd er dan ook rekening mee dat jouw partner jaloers kan worden. Daarom is een veelgehoord advies om bij haar te beginnen en te eindigen en jouw partner zeker 80 procent van de aandacht te geven. De grootste moodkiller voor haar is wanneer jij al jouw aandacht stort op de nieuwe dame. Fout nummero uno.

Stap 4: Naspel

Verdeel, geef beide dames aandacht maar die van jou meer, geef ze de ruimte om elkaar aandacht te geven zonder jou en zodra jij je hoogtepunt bereikt hebt is het belangrijk om hen alle tijd te geven om elkaar naar nog enkele hoogtepunten te brengen. Veel dames houden het nu eenmaal langer vol dan de mannen, eerlijk is eerlijk. Maak je daar vooral niet al te druk om, dit is dé gelegenheid om wijn bij te schenken en te genieten van de show. Bespreek van te voren wat jullie doen, mag de gast blijven slapen? Zo nee, wees een gentleman en breng haar naar huis of betaal haar taxi. Houd indien je gaat rijden wel rekening met de wijn. Misschien zijn jij en jouw partner het er wel over eens geworden om de gast te laten slapen. Onthoud dan, heel belangrijk, dat je knuffelt met jouw partner! Lepeltje lepeltje gaat dan altijd met jou aan de buitenkant en jouw partner in het midden.

Stap 5: Geniet, communiceer en herhaal

Alles gelukt? Mooi dan is het tijd voor een evaluatie. Bespreek met je partner wat jullie ervan vonden, wat beter kan en of het eenmalig is. Nogmaals, communicatie is de sleutel tot alles. En een gezonde portie respect en uithoudingsvermogen natuurlijk.