Ben je ook zo geil tijdens de zomer? Lees hier waarom

Onze seksdrives zien vaak een lichte piek tijdens de zomermaanden, maar waarom gebeurt dat? Er zijn een paar redenen. So...

Onze seksdrives zien vaak een lichte piek tijdens de zomermaanden, maar waarom gebeurt dat? Er zijn een paar redenen. Sommige zijn wetenschappelijk, en anderen misschien een beetje voorspelbaarder. De oorzaken op een rij.

Lees ook: Alles over de orgasmes van Belgische vrouwen

In de zomer worden we vaak wat meer opgehitst, en dat komt voornamelijk door vitamine D, dat je krijgt door je huid bloot te stellen aan zonlicht. Ja echt, iedereen wil ‘the D’. Want vitamine D helpt niet alleen bij botgroei, het verhoogt ook je testosteron level. Misschien dat wij mannen daarom niet kunnen stoppen met kijken naar babes op het strand, terwijl het zonnetje goed op onze huid schijnt.

Ook zijn we door de zomer meer aan het socializen door het lekkere weer. We trekken veel op met anderen, in het park, het strand of in het café. Vaak zijn we dan blij en gelukkig. Dat goede gevoel verhoogt dan weer je serotonine niveau. Wat je op zijn beurt ook weer een beetje opgewonden maakt.

Last but not least: we hebben allemaal hard getraind aan onze zomerbody’s. En die mag je als het lekker weer wordt dan eindelijk weer van stal halen. En zeg nou eerlijk, als je in tropische temperaturen een mooie afgetrainde vrouw ziet lopen, fantaseren we toch allemaal wel eens over seks? We zijn tenslotte ook gewoon dieren.

Pak veel zon, geniet van je vrienden en zorg dat je er goed uitziet deze zomer, wie weet wat je dan nog staat te wachten.

Bron: Metro UK