Deze bloedmooie helikopterpilote is een hit op Instagram

Ze heeft 60.000 volgers op Instagram en dat worden er elke dag meer. Dat is natuurlijk niet raar vanwege haar oogverblin...

Ze heeft 60.000 volgers op Instagram en dat worden er elke dag meer. Dat is natuurlijk niet raar vanwege haar oogverblindende schoonheid. Maak kennis met de 27-jarige Luana Torres. Met haar Instagramaccount neemt de Braziliaanse ons mee in haar leven als pilote en de glamour daar omheen, en daar zijn we stiekem wel een beetje jaloers op.

Lees ook: De fotoshoot van Beate Muska laat precies zien waar de zomer om draait

Op dit moment is ze bezig met het afronden van haar helikopterpilotenopleiding. Maar deze dame is niet alleen beauty, ze heeft ook brains. Zo is ze afgestudeerd in Economie. Het vliegvirus kregen ze via haar broer; die is al helikopterpiloot. ‘Ik hoorde al zijn verhalen en hij is toevallig ook nog eens getrouwd met een vrouwelijke collega. Zij zijn dus mijn voorbeelden.’ Op een vakantie in Australië mocht ze voor het eerst aan een stuurknuppel zitten. Toen wist ze het zeker: ‘Mijn toekomst is in de lucht.’ Nu vliegt ze tijdens haar opleiding kleine helikopters zoals de R22’s en R44’s.

Ze weet dat ze een van de weinige vrouwen in een mannenwereld is en dat vindt ze niet erg. Ze ziet zichzelf juist door haar speciale situatie als motivator, die andere wil helpen die ook het vak willen beoefenen.

We are in the Summer now but since it was a long winter in Vancouver, there's still some snow at the mountains. ????

Een bericht gedeeld door Luana Torres (@pilotluana) op

???

Een bericht gedeeld door Luana Torres (@pilotluana) op

And the wine season is open ??? First tasting: Chandon Classics with cheese pairing. Een bericht gedeeld door Luana Torres (@pilotluana) op

Let the fun begins! ?????????

Een bericht gedeeld door Luana Torres (@pilotluana) op

And here I go... ??? Een bericht gedeeld door Luana Torres (@pilotluana) op

New Monday. New week. New goals. . Let's make the best of it!???

Een bericht gedeeld door Luana Torres (@pilotluana) op

If ever there was a time to follow your passion and do something that matters to you now is certainly that time! ?????

Een bericht gedeeld door Luana Torres (@pilotluana) op

Dit artikel verscheen eerder op Panorama.nl