Deze fotografe maakt intieme fotoshoots bij modellen thuis

Onlangs schreven we nog over de bizarre bedragen die sommige Instababes verdienen met poseren en product-placement op In...

Onlangs schreven we nog over de bizarre bedragen die sommige Instababes verdienen met poseren en product-placement op Instagram. Niet ieder model leeft dat bizar luxe, glamoureuze leven hoewel ze je dat vaak met hun foto's wel wijs proberen te maken. Fotografe Hadley Hudson helpt men een beetje uit de droom en creëert ondertussen intieme fotoshoots bij modellen thuis.

Lees ook: Dit kan je leren van Porfirio Rubirosa, één van de grootste Playboy’s aller tijden

Naakt is tijdens een fotoshoot vaak een gegeven, zo intiem is het niet altijd meer. Hadley Hudson gelooft dat de ultieme intieme fotoshoot er eentje is die je privé-leven laat zien. Daar voelen we wel wat voor. Je ziet de modellen in haar boek dan ook thuis op de bank, omringt met bende en er is nergens een styliste te bekennen. Ze zijn rauw, puur en tonen dat het leven niet is zoals ze op sociale media laten lijken. Je kan je misschien moeilijk voorstellen dat zulke mooie dames ook gewoon hun sores hebben en ook gewoon door het leven moeten worstelen.