Stuntvrouw komt om tijdens de opnames van Deadpool 2

Acteur Ryan Reynolds gaf gisteren op Twitter aan dat een lid van de Deadpool 2-crew om het leven is gekomen. Het zou gaa...

Acteur Ryan Reynolds gaf gisteren op Twitter aan dat een lid van de Deadpool 2-crew om het leven is gekomen. Het zou gaan om Joi 'SJ' Harris die nog weinig ervaring had als stuntvrouw maar wel al regelmatig meedeed aan motorraces. Ze was de eerste African-American vrouwelijke motorracer op professioneel niveau en wilde opkomen voor een prominentere plek voor vrouwen in een door mannen gedomineerde sport.

Lees ook: We spraken Ryan Reynolds over zijn nieuwe film 'Life'

Deadpool 2 was de eerste film waarvoor ze werkte als stuntvrouw. Deze week crashte ze door de ruiten van de Shaw Tower in Vancouver terwijl ze de rol van Domino op haar nam (verder gespeeld door Zazie Beetz). Ze zou nog drie kwartier lang behandeld zijn maar dat mocht helaas niet baten.

De productie van de film is stilgelegd, het is nog niet bekend wanneer de opnames hervat worden. Het is niet de eerste keer dit jaar dat iemand tijdens een stunt op een motor om het leven kwam, eerder overleed een stuntman tijdens de opnames van The Walking Dead.