Man met voetfetisj jat 126 paar slippers om 'zichzelf mee te plezieren'

Het hebben van een fetisj is over het algemeen een dure hobby. Latex is niet goedkoop, een SM-sessie idem en ook sekspoppen kosten een lieve duit. Dus wat doe je als je een voetfetisj hebt, en seks wil hebben me zoveel mogelijk gedragen schoenen? Dan jat je ze bij je buren.

Man met voetfetisj jat 126 paar slippers om 'zichzelf mee te plezieren'

Voetfetisj

Althans, dat gebeurde in Thailand: daar is een 24-jarige man in zijn kraag gegrepen toen hij slippers bij zijn buren jatte. De arme drommel liep tegen de lamp doordat de beveiligingscamera zijn stiekeme strooptocht vastlegde. Nu is het jatten van een paar slippers niet per se wereldnieuws, maar daar bleef het niet bij: de man bleek namelijk 126 (!) paar slippers te hebben gejat om zijn voetfetisj te bevredigen.

Seks met slippers

Theerapat Klaiya, zoals de man heet, gaf ruiterlijk toe dat hij de afgelopen twee jaar een enorme verzameling aan gedragen slippers had gejat. Deze ontvreemde hij bij diverse buren in zijn woonplaats Nonthaburi. Klaiya vertelde de politie dat hij de slippers droeg, waardoor hij opgewonden werd. Daarna kleedde hij zich uit, wreef de slippers over zijn lichaam om er vervolgens 'seks mee te hebben'. Klaiya verklaarde dat hij al jarenlang een voetfetisj had en dat dit zijn manier was om daar mee om te gaan.

Coronaregels

Nu lijkt het ons al sterk dat je zo'n verhaal verzint, maar na onderzoek blijkt dat de man inderdaad al eerder de fout in was gegaan: hij was al eerder gepakt voor het jatten van slippers, maar dan in een ander district van Thailand. Helaas kon hij zijn impulsen dus niet bedwingen, en moet hij wederom voor de rechter verschijnen. Al heeft hij dit keer twee aanklachten aan z'n broek hangen: het jatten van slippers, én het overtreden van de coronaregels door 's nachts zijn huis te verlaten.

Misschien ook voor jou:
Groningers aan de buttplugs, Noord-Holland aan de SM: hoe kinky is jouw provincie?
Entertainment
  • Metro.co.uk
  • Hollandse Hoogte